dittidesign | Rólam
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
team_image

Gelencsér Judit

Grafikus

Helló!

A hévízi Bibó István Alternatív Közgazdasági Gimnázium és néhány előkészítő tanfolyam után bejutottam a Képzőművészeti Egyetem Tervezőgrafika szakára, amit sikeresen el is végeztem 2006-ban. Ez idő alatt már vállaltam egyéni megrendeléseket, például a Mezőgazdasági Múzeum, vagy a Holokauszt Emlékközpont kiállításainak grafikai terveinek elkészítését.

Grafika
Design

Szeretnél egy ütős egyedi arculatot magadnak?
Megoldható!

Esküvő
Teljes körű grafikai szolgáltatás

Életed legszebb napja hozzátok illő arculatot kíván!

Festmény
Személyre szabva

Tetszik az egyik festményem, és van egy nagy üres falad amire pont jó lenne, csak nem stimmel a mérete, keress fel bátran, és a faladra is készítek neked egy oda illő képet!

542545

KATTINTÁs

253

ELHASZNÁLT FESTŐECSET

72

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

47

SIKERES MEGRENDELÉS

Who We Are

Egy kicsit rólam

Túrázás járatlan ösvényen, motorozás szerpentinen, snowbordozás – ezekre az élményekre gondolok, ha a határaim szélesítéséről van szó. De inspirál a tenger, a csíkok és az, ha rajzolhatok: akril olajjal, leginkább vegyes technikával szeretek kísérletezni, mert vonzanak az össze nem illő anyagok. Néha kézzel festek, szabálytalan vonalakat húzok, amelyek talán a dombok iránti szeretetemet mutatják meg. Zalai származású vagyok, közel vannak a Keszthelyi-hegységek, minden a helyére kerül, ha emelkedőt láthatok. Érdekelnek még az ízek, egy finom kézműves sör vagy száraz vörösbor a baráti beszélgetésekhez adnak hozzá.

Web Design0

Print 0

Wedding design0